BURSA / MUDANYA - M.Zeki Yazıcı Ortaokulu

Kas

Mehmet Zeki Yazıcı Ortaokulu olarak 2020 yılı Eylül ayında başladığımız "Don't Wait To See the Destruction" isimli Erasmus+ KA229 projemiz etkinliklerinde yer alan bahçe oluşturma çalışmalarımıza başladık. Bu etkinliğe yüzyüze eğitime katılan 5. Sınıf ve 8. Sınıf öğrencilerimiz dahil oldular.

Kas

Don't Wait To See the Destruction ( Yıkımı Görmeyi Beklemeyin)  isimli Erasmus+ KA229 ve eTwinning projemizin Logo seçimi sonuçlandi.

752 oy kullanılan logo seçiminde katılımlarından dolayı tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Anket sonuclarına göre 1 numaralı Logo ve 6 numaralı Logo okulumuzu uluslararası platformda bizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

8.Sınıf ögrencilerinden Ela Naz Demirci'nin Logosu 1. 8.Sınıf öğrencilerinden Görkem Efe Güvercin'in Logosu 2.olmuştur.

Eyl

Mehmet Zeki Yazıcı Ortaokulu olarak 2019-2020 eğitim öğretim yılında etwinning olarak yürüttüğümüz projemizi şimdi de Erasmus projesi olarak yürütecegimiz için gururluyuz. Öğrencilerimiz proje kapsamında çevresel problemlere ve çözümlerine yönelik etkinlikler yapacaklar.   Projemiz İtalya koordinatörlüğünde yürütülecek ve 2020 Eylül ayında başlayıp 2022 Ağustos ayında sona erecektir.

Eyl

Mehmet Zeki Yazıcı İlkokulu olarak 2019-2020 eğitim öğretim yılında etwinning projesi yürüttüğümüz ve ulusal kalite etiketi aldığımız projemizi şimdi de Erasmus projesi olarak yürütecegimiz için gururluyuz. Öğrencilerimiz proje kapsamında çevreyi koruyucu ve sorumlu vatandaşlık örnekleri taşıyan etkinlikler yapacaklar. Projemiz 2020 Eylül ayında başlayıp 2022 Ağustos ayında sona erecektir. Küçük bir okul olarak böyle büyük Uluslararası projelerde yer almaktan mutluluk duyuyoruz.